Cursussen

Introductiecursus:

Ik vertel in twee avonden alles over klassieke Homeopathie en de grondlegger ervan; Hahnemann. Ook vertel ik over de verschillende soorten Homeopathie die er bestaan. Wat is ziekte eigenlijk en wat zijn symptomen? De gevolgen van het onderdrukken van symptomen. Over o.a. astma, eczeem en allergieën, alsmede over het verschil tussen acute en chronische ziekten. Ook leg ik uit wat een constitutiebehandeling is.

De informatie is gebaseerd op ervaringen uit de praktijk en er is voldoende ruimte voor vragen.

De introductiecursus beslaat twee avonden. Kosten € 40,–

De data van de introductiecursus worden bij voldoende aanmeldingen bekend gemaakt.

EHBO-cursus:

In de EHBO-cursus leer ik u om met een aantal homeopathische middelen praktisch te gaan werken. Wat te doen bij ongevallen, shocktoestand, botbreuken, beten en steken, brandwonden, verstuikingen en verrekkingen. Verkoudheden, hoesten, pseudocroup, keelontsteking, koliekpijn, koorts en oorpijn. Een blaasontsteking, menstruatieklachten, maagpijn, diarree en voedselvergiftiging en wat te doen na tandheelkundige ingrepen. Tot slot bespreek ik wat je kunt doen om de kinderziekten als mazelen, bof, roodvonk, waterpokken of rode hond met middelen te begeleiden zodat de kinderen deze goed kunnen doormaken.

De E.H.B.O. cursus kan gevolgd worden voor degene die bekend zijn met de beginselen van de homeopathie. De E.H.B.O. cursus bestaat uit vijf avonden. Adres: Westeinde 365 te den Haag .

E.H.B.O. cursus wordt  in januari februari of  maart gegeven.
Op maandag of dinsdagavonden van 20.15 uur tot 2200 uur.

 

Info : 070 3457475    / 06 51122797

Kosten: E.H.B.O. cursus  € 125,– [ vijf avonden]

Men kan een doosje met 39 homeopatische middelen en het boekje bij mij aanschaffen.